Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
czwartek, 17 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Przegięcie!
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Przegięcie!

Przegięcie! 4 lata, 5 mies. temu #11

• AS
To co wyprawiają w tym programie z uczetnikami to naprawde przegięcie - szczyt chamstwa Tomasz. Ma taki parcie na szkło ,że szedłby po trupach do celu.

Odp.:Przegięcie! 4 lata, 5 mies. temu #13

• Grażyna
Całkowicie się zgadzam. Uczestnicy powinni podać Stację TV4 i tego kretyna Tomka do sądu żadając odszkodowania. To był szczyt obrzydliwości zmuszajnie ludzi do odpowiadania na tak drastyczne pytania.mam nadzieje że uczestnicy tego nie odpuszczą

Odp.:Przegięcie! 4 lata, 5 mies. temu #14

• aga
dlaczego ten chamski kretyn powrócił?mści się teraz na uczestnikach za to że wyleciał?ale go nikt nie chciał oglądać,precz z tą parszywą gębą z tv4!

Odp.:Przegięcie! 4 lata, 5 mies. temu #15

• Jacek
Dlaczego TV4 tak sie broni małą popularnością tej edycji żeby wpuszcząc do programu takiego prostaka jakim jest Tomek, przecież oni wiedzieli że to człowiek z inteligencją ,,0''. Na miejscu mieszkanców bym wp.... temu prostakowi. Czy on nie wie o sobie ze reprezentuje tak niski poziom który równa sie 0..

Odp.:Przegięcie! 4 lata, 5 mies. temu #18

• Prokurator
To co on reprezentuje to HAMSTWO totalne Jak można tak opowiadać o ludziach których się nie zna!!??!!??
Ja Pier**lę ten Peczak to kupa kupy!!! Poprostu nie \"0\" tylko -9999999 to nie poziom dla Świni bo ona ze żre i się położy a ten jeszcze memla ozorem naprawde to jest NIC pokazuje jakim jest nikim i jak zazdrości tym którzy zostali tak długo!!!!Tomek z całego serca ci radzę SCHOWAJ się pod ziemie bo w świecie ludzi żyją istoty żywe!!! Ale nie z mózgiem martwym Z pozdrowieniam dla TOMKA PECZAKA

Odp.:Przegięcie! 4 lata, 5 mies. temu #19

• Mlody
Ja rozumiem nienawiśc ludzi do Tomka ale jak można nie zauważać jaka jest Jolka na oficjalnej stronie o baraku teraz Marko zbiera że jest wieśniak itd ludzie zobaczcie jak się ona zachowuje wzgledem jego. Wyzwiska itd ja i tak sie dziwie że on znią tak wytrzumuje! I ona ma wygrac tą edycje? Paranoja!
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.29 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Z deszczu pod rynnę

Jola Rutowicz została zaatakowana przez prysznic w łazience. 

Więcej …