Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
czwartek, 17 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Piosenka
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Piosenka

Piosenka 4 lata, 5 mies. temu #40

• makoa
Siema

Interesuje mnie tytuł piosenki którą po raz kolejny słyszę, podczas sytuacji gdy Jola w nocy siedzi na łóżku u Marko i w pewnym momecie wychodzi ze słowami \" tu dzieje sie cos co nigdy nie powinno sie dziac\" - czy jakos tak zna ktos ta piosenke? Dzis leciała podczas najlepszych momętów Marco po jego wyjsciu.... Czekam z niecierpliwoscia na odp

pozdro

Odp.:Piosenka 4 lata, 5 mies. temu #49

• Ula
makoa napisał:
Siema

Interesuje mnie tytuł piosenki którą po raz kolejny słyszę, podczas sytuacji gdy Jola w nocy siedzi na łóżku u Marko i w pewnym momecie wychodzi ze słowami \" tu dzieje sie cos co nigdy nie powinno sie dziac\" - czy jakos tak zna ktos ta piosenke? Dzis leciała podczas najlepszych momętów Marco po jego wyjsciu.... Czekam z niecierpliwoscia na odp

pozdro

ja tez szukam tej piosenki, ale narazie bez powodzenia ;(

Odp.:Piosenka 4 lata, 5 mies. temu #55

• ania
future insight- take control

Odp.:Piosenka 4 lata, 5 mies. temu #58

• Ola- Garbusiara
Czy ktoś mógłby wysłać mi na mail'a tytułową piosenkę z Big Brothera - angielską wersję !! Z góry dziękuję

Odp.:Piosenka 4 lata, 2 mies. temu #92

• Ewelina
future insight- take control to nie jest ta piosenka o ktora chodzi ja tez jej szukam juz wpisalam chyba wszystkie jej slowa ale nic:(
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.29 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Co ma wisieć nie utonie

Gulczas powiesił konia Joli Rutowicz!

Więcej …