Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

DO WIELKIEGO BRATA
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: DO WIELKIEGO BRATA

DO WIELKIEGO BRATA 4 lata, 1 miesiąc temu #262

• polka11
To co WIELKI BRAT zrobił z JARKIEM woła o pomste do nieba !!!!!!!!!!!!!!!!! To przez zadanie Jarek został nominowany przez tych DOROBKOWICZÓW!!!!!! A postawa Joli przywraca mi wiare w ludzi jest THE BEST. To nie ONI a reszta powinna być nominowana!!!!!

Odp.:DO WIELKIEGO BRATA 4 lata, 1 miesiąc temu #263

• jmk
Jestem tego samego zdania!!!

Odp.:DO WIELKIEGO BRATA 4 lata, 1 miesiąc temu #265

• Magda
Zapominacie, że to jest tylko gra, to ma byc show, które ma przyciągac miliony widzów. Doskonale grają tam na uczuciach, emocjach mieszkańców, a oni podpisali umowy i zgodzili się na uczestniczenie w różnych zadaniach.A Jola wcale nie jest taka głupia jak wszystkim się wydaję, i przez taką postawę, może znowu wygrac program.

Odp.:DO WIELKIEGO BRATA 4 lata, 1 miesiąc temu #266

• maciek
tak wszyscy się powinni kochać, prawić sobie komplemenciki........ a widzowie by włączali telewizor żeby zobaczyć kolejne odcinki \"szmirowatej telenoweli\" puk...puk...jest tam kto. to jest byznes tu się pieniądze zarabia a nie przyjaciół szuka.... weszli tam podpisali papierki wiedzieli poco idą i raczej nie za friko....... a więc jak kogoś jest komuś żal to przykro słuchać. a pozatym to gratulacje dla producentów najlepsza edycja od samego początku............ ja bym jeszcze dał każdemu zwierzątko do opieki takie co odpowiada ich charakterom dla Ioli pudla.......

Odp.:DO WIELKIEGO BRATA 4 lata, 1 miesiąc temu #299

• Izabela
hmmm niegdy nieprzyuscilam ze zostawie jakas wiadomosc z powodu\"Big Brothera\"ale to co ostatnio zobaczylam...Big Brother daje zadanie a pozniej niczemu niewina jola na tym obrywa.zadanie poprostu mega tylko szkoda ze wyszedl jak by szantaz z niego.jola pzrez to jak sie zachowala powinna byc nagrodzona a juz na pewno nienominowana.czemu niepokazaliscie fimu jak Jark tesknil zza nimi i jak to przezywal.sytuacja miala wygladac o 180 stopni inaczej,zaaawiodlam sie ale no coz...pozdrawiam
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.29 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Za wielkie kobyły dla mnie

Mieszkańcy dyskutują o Joannie i Idze Chmielewskich. 

Więcej …