Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

BBVip parodią...!!!!
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: BBVip parodią...!!!!

BBVip parodią...!!!! 4 lata, 1 miesiąc temu #346

• Daniela
To jest poprostu smieszne co tam sie dzieje Gulczas nie powinien byc nominowany to bylo bez sensu wiadomo oczywiscie ze jolanta musiala udawac dobra wrozke i ona zdecydowala sie opuscic program zeby jarek wrocil wiec dlaczego musial byc to gulczas skoro jolka podjela taka decyzje bo zakochala sie w jakimowiczu a on jest tak doskonalym aktorem ze ja wkrecil i ona teraz swiata poza nim nie widzi to powinna byla opuscic program a nie przez jej decyzje gulczas byl nominowany skoro mial tylko 2 glosy to niesprawiedliwe po co ogladac taki program skoro i tak dzieje sie tam wszytsko pod jolante i myslicie ze jak jej nie bedzie to nikt tego nie bedzie ogladal wlasnie przeciwnie to co sie tam dzieje to parodia przeciez jakimowicz udaje wszytsko jest falszywy w kazdym slowie i gescie a ona sie na to nabeira to jej sprawa ale dlaczego kosztem kogos teraz napewno spadnie wam ogladalnosc bo wielu ludzi ogladalo ten program dla normalnych ludzi a nie dla jolanty i tej pozal sie Boze gwiazdki mlodych wilkow

Odp.:BBVip parodią...!!!! 4 lata, 1 miesiąc temu #350

• Pawel
Kurwa jebana mac kto pozwolil gulczasowi odejsc z big barathera. To kurwa jebana mac jest bez sensu tak jak ten jarek jakimowicz. Moja cala rodzina ogladala big brathera codziennie, ale teraz kurwa to co ja mam ogladac jak jarek jakimowicz napierdala wielkiemu misiowi jak on zle zrobil, ze uciek z domu. Albo jola ta kurwa jebana ktora nie wie nawet jak sie nazywa. Piotr gulczynski byl jedyna osoba ktora byla normalna w domu wielkiego misia. Ps nie wyslylacie kurwa semesow bo to jedno wielkie dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odp.:BBVip parodią...!!!! 4 lata, 1 miesiąc temu #353

• xyz
Nie wiem ile lat masz mlody czlowieku, ale wszystkie frustracje mozna wyrazic innym slownictwem. Przeklinanie nie uwiarygodni twoich pogladow.

Odp.:BBVip parodią...!!!! 4 lata, 1 miesiąc temu #357

• Zocha
Cóż za słowotok, a gdzie przecinki i kropki?

Odp.:BBVip parodią...!!!! 4 lata, 1 miesiąc temu #404

• normalna
zgadzam sie w pełni z Twoim zdaniem ale cóz musi byc pozostawiona do finału chociaż jedna para KLAUNóW czyli lateksowa bezzdennie głupia Jolka jak również pożal sie Boże wypromowny przez Panią X Jakimowicz niestety ten program taki jest ze normalnych ludzi mających swoje zdanie sie wyrzuca a KLAUNóW zostawia

Odp.:BBVip parodią...!!!! 4 lata, 1 miesiąc temu #405

• normalna
zgadzam sie w pełni z Twoim zdaniem ale cóz musi byc pozostawiona do finału chociaż jedna para KLAUNóW czyli lateksowa bezzdennie głupia Jolka jak również pożal sie Boże wypromowny przez Panią X Jakimowicz niestety ten program taki jest ze normalnych ludzi mających swoje zdanie sie wyrzuca a KLAUNóW zostawia
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.31 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Jarek Jakimowicz w studio

Jarek tuż przed wejściem do domu Wielkiego Brata. 

Więcej …