Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA

MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA 4 lata, 1 miesiąc temu #417

• Derklassman
Jarek wygra tę częśc BB bo jest jedynym facetem w tym programie który jest szczery do bólu i dobrze że wyszedł ten Michał bo to straszny przygłup :D:D i tak wszyscy mieli go w dupie a na ta ruske to juz patrzeć sie nie da nie dość ze nie umie po Polsku to jeszcze to gówno jest fałszywe Jola nie bede komentował w piatek pokazała swoje oblicze prawdziwe

JAREK NRo ONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMEN

Odp.:MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA 4 lata, 1 miesiąc temu #418

• Rogu
popieram

Odp.:MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA 4 lata, 1 miesiąc temu #419

• vera
Też mam nadzieję,ze Jarek wygra z tą fałszywą Jolą.Jezeli ktoś ma trochę oleju w głowie to rozgryzł zagrywki Joli. W ostatnie dni tak napuszczała na Jarka i tak go ośmieszała patrząc ,czy kamery to widzą,bo tym chciała go wyeliminować z gry. To jej się udawało w tamtej edycji ,w tej trochę mniej, ale w koncówce wydobyła ten oręz i bogu ducha winnego Jarka zaatakowała z bezwzględnością skorpiona. Wszystko jednak ma dwa końce.

Odp.:MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA 4 lata, 1 miesiąc temu #421

• Degenerhate
kiedyś taki punkowy zespół Defekt Muzgó, śpiewał piosenkę pt. \"Głupia Jola\", myślę, że nazwa zespołu jest adekwatna do stanu psychicznego tego praszczura Jarek przynajmniej języki obce zna, bo się dobrze z Andżelą dogadywał, a ta nawet dobrze nie umie po polsku mówić tylko te jej no weeeeeeeeeeeź, aż się rzygać chce od tego

Odp.:MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA 4 lata, 1 miesiąc temu #422

• ZDZISLAWA
JESLI NIE WYGRA JAREK TO JUZ CHYBA NIGDY NIE WLACZE TV4.Jolka TO ZENADA,FALSZ,BEZGUSCIE I GLUPOTA BIJE NA GLOWE WSZYSTKICH UCZESTNIKOW.POZA TYM TEN PROGRAM TO JEDNA WIELKA MANIPULACJA ZE STRONY TELEWIZJI,KTORA SKUPILA SIE NA WYMYSLENIU WAD DLA JARKA JAKIMOWICZA A NIE POTRAFI NASWIETLIC PRAWDY O TAK PROSTEJ DZIEWCZYNIE JAK RUTOWICZ.NAWET WCZORAJSZY ATAK NA JARKA W BBSHOW JEST TEGO DOWODEM!NIESTETY POLSKA TO KRAJ W KTORYM DISCO POLO I PROSTACTWO DOMINUJA WIEC OBAWIAM SIE ,ZE JAREK MOZE PRZEGRAC Z JOLKA KTORA NIC SOBA NIE PREZENTUJE,NIESTETY!!!

Odp.:MAM NADZIEJE ZE JAREK WYGRA 4 lata, 1 miesiąc temu #423

• Zygmunt
Jarek,Cichy,Młody Wilku,Byku
trzymaj się na finał zwołaj chłopaków ze Szczecina niech podjada tą Corvettą ,Mercem kradzionym z Niemiec,Tym BMW SCM 7322,Niech Ci Czarny załatwi wakacje w Międzyzdrojach takie jak 1994.Pozdr
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.32 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Pobudka mieszkańców

W czasie trwania eko tygodnia, mieszkańcy wstają razem z kurami i kogutem!

Więcej …