Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

czy Jolka wygrała słusznie
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: czy Jolka wygrała słusznie

czy Jolka wygrała słusznie 4 lata, 5 mies. temu #63

• malgos
w życiu niewidziałam takiego tempaka i kratynki jaką jest Jolka żałuje że brałam udział w wysyłaniu smsowym ,bo teraz widać że to ona siedziała pod biurkiem a nie Kaśka i dlatego wygrała

Odp.:czy Jolka wygrała słusznie 4 lata, 5 mies. temu #64

• mena141

Odp.:czy Jolka wygrała słusznie 4 lata, 5 mies. temu #65

• mena141

Odp.:czy Jolka wygrała słusznie 4 lata, 5 mies. temu #66

• werka
post do producenta......ja bym chciala zebyscie udowodnili ze ilosc wyslanych smsow faktycznie pozwolila Jolce wygrac....moze by tak zebrac bilingi z sieci komorkowych i udowodnic ze tyle i tyle osob glosowalo za nia i przeciwko niej......ukartowaliscie te wyniki zanim sie zaczela 4 edycja....brak odpowiedzi na moj post uwazam za to ze przyznajecie mi racje

Odp.:czy Jolka wygrała słusznie 4 lata, 4 mies. temu #68

• Gość
Oczywiście, że Jolka wygrała słusznie! Była najbardziej szczerą osobą w programie a poza tym wiedziała po co idzie się do programu reality show, czyli po to żeby bawić widza, ale nie przekraczając pewnych granic tak jak zrobiła to np. Joanna Chmielewska. Ze wszystkich tych osób Jolka była najzabawniejsza. Do programu nie idzie się po to, żeby sprzątać czy gotowaać ale żeby np. rozbawić telewidza, a przy tym dała też wyraz temu, że jest dobrą osobą i postępowała w zgodzie z sobą. Reality show to nie wybór najbardziej moralnego człowieka czy najlepszej kucharki, czy sprzątaczki, bo telewidz zanudziłby się na śmierć oglądając takie osoby. Brawo Jolka! (wielką porażką byłaby wygrana fałszywej i wrednej lenartykiewicz ale na szczęście tak się nie stało).

Odp.:czy Jolka wygrała słusznie 4 lata, 4 mies. temu #69

• magda
jolka wygrała bardzo susznie bo muwiła prawde i była szczera :ardian też jest fajny kasia jes trohe dziwna
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.32 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Kasia Nova opuszcza dom - część 2

Kasia Nova opuszcza dom. 

Więcej …