Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Albert Sosnowski
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Albert Sosnowski

Albert Sosnowski 4 lata, 2 mies. temu #108

• anka
Ten koleś jest boski:kiss:Ma super ciało i ogólnia mi się strasznie podoba:)

Odp.:Albert Sosnowski 4 lata, 2 mies. temu #150

• Karol
Ja chciałbym żeby Albert wygrał i bardziej pojeżdżał Joli

Odp.:Albert Sosnowski 4 lata, 2 mies. temu #157

• Aska
Ja naprawde nie wiem co wy widzicie w tym kolesiu...on jak i cala reszta meskiej grupy (po za jakimowiczem) to jakas banda jelopow. nie potrafia gadac o niczym po za sexem i koksowaniem. neglizuja sie publicznie, a jeden to non stop chodzi w szlafroczku...Producenci BB tym razem bardzo przesadzili z doborem kolesi. Napawaja mnie obrzydzeniem jak tylko na nich patrze lub slysze ich wypowiedzi...kolesie nawet zdania w calosci nie potrafia sklecic, a jakies malolaty beda sie nimi zachwycac, bo sa wielcy i napompowani....obrzydliwe...zal mi tych lasek ktore musza tam z nimi siedziec...wszyscy wygladaja jak smierdzace, przepocone grubasy bez szkoly...ZAL!!!!

Odp.:Albert Sosnowski 4 lata, 2 mies. temu #162

• Rufał z IVE
Albercik jest spoko kolesiem. Jest typem kolesia, którego trzeba poznać. Warto na niego oddawać swoje głosy.
pozdro.

Odp.:Albert Sosnowski 4 lata, 2 mies. temu #174

• marcinkulig
  • Nowicjusz Wielkiego Brata
  • Oklaski: 0
albert boss!!!!!!serdecznie mu zycze zeby wygral.to glupie mowic o mezczyznach z bb jako o przepoconych grubasach!!a pzeciez rozmawiac sensownie to raczej kazdy czlowiek potrafi!!ale do licha przeciez nie beda robic sobie wykladow i rozpraw filozoficznych!!!no i panienki (poza sasha) sa jakies zamulone to z kim tu porozmawiac i o czym!!niech sie lepiej rozkreca bo narazie to wyglada ze po kolei beda wylatywac z programu

Odp.:Albert Sosnowski 4 lata, 2 mies. temu #186

• maska
Większość ludzi mysli stereoptypami-blondynka głupia, ruda fałszywa, mięśniak głupi..a to jest mylna droga i krzywdząca dla obiektu naszych ocen.Albercik intelektualistą może nie jest /nie znam go!/,ale imponuje mi jego opanowanie na agresywne zaczepki tipsiarki, na jej niewybredne docinki...wykonuje powierzone mu zadania z zaangażowaniem...spoko facet.A wygląd to rzecz gustu.U mnie ma plus!
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.32 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Wszyscy nominowani po raz drugi

Z domu Wielkiego Brata odpadła Kasia Nova, od razu po jej wyjściu wszyscy znów zostali nominowani... 

Więcej …