Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Co sadzicie o Sashe Strunin
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Co sadzicie o Sashe Strunin

Co sadzicie o Sashe Strunin 4 lata, 2 mies. temu #110

• rafko4
Tak jak w temacie :]

Odp.:Co sadzicie o Sashe Strunin 4 lata, 2 mies. temu #112

• Martusia
Moim zdaniem Sasha jest ok:cheer: Jest ładna, mądra i potrafi się wysłowić, a poza tym naprawdę ślicznie śpiewa. Jednym słowem 100% gwiazdy. Przyznam, że zanim weszła do domu BB to dziewczyna wydawała się nijaka a teraz w sumie mogę przyznać że zaimponowała mi a rzadko kto mi imponuje;)

Odp.:Co sadzicie o Sashe Strunin 4 lata, 2 mies. temu #114

• marzena
Sympatyczna, śliczny głos, noi te zdolnośi do języków; super.Poza tym normalna dziewczyna, nie ma się za niewiadomo kogo choć już jest dość popularna.Tak trzymać, oby jej kariera poszła w dobrym kierunku to będziemy mieli fajną i zdolną gwiazdę, jakich nie za dużo niestety w Polsce( jakaś Doda uważa się za mega gwiazdę a tak na prawdę jest gwiazdą tylko mediów,jej muzyka to nic ciekawego,prosta jak budowa cepa.Sasha ma duże możliwości głosowe.Trzymam kciuki.

Odp.:Co sadzicie o Sashe Strunin 4 lata, 2 mies. temu #187

• maska
Całkiem sympatyczna dziewczyna, bardzo kobieca delikatna uroda, piekny głos.

Odp.:Co sadzicie o Sashe Strunin 4 lata, 2 mies. temu #217

• Amelia
Sasha to zarozumiała smarkula, która szuka swojego miejsca na ziemi. Za dużo się wtrąca i jest dwulicowa!

Odp.:Co sadzicie o Sashe Strunin 4 lata, 1 miesiąc temu #342

• ada
sasha to zakłamana, dwulicowa i nie mająca własnego zdania dziewczyna. Przyjmuje zdania innych jako własne i nie może się poszczycić wysokim ilorazem inteligencji. Śpiewa pięknie, choć nie moge patrzeć, jak się wykrzywia. Powinna odpaść z programu, bo nic ciekawego tam nie wnosi
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.30 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Mały wielki brat rządzi

To jest tydzień Małego Wielkiego Brata. Bez dyskusji! 

Więcej …