Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

tomek peczak jesteś zerem
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: tomek peczak jesteś zerem

tomek peczak jesteś zerem 4 lata, 5 mies. temu #16

• natalia
Tomek Peczak to zero jakich mało nienawidze jego bo nie jest sobą gra ...i udaje a tak naprawde jest nikim ....nieznam człowieka który go lubi czy szanuje.ten smiec wszystko robi na pokaz.PECZAK ZRÓB COS DLA LUDZKOŚCI I ZNIKNIJ...kamera cię nie lubi..jestes pusty masz ubogi słownik i do tego ten nos... operację polecam!!!!! brudasie

Odp.:tomek peczak jesteś zerem 4 lata, 5 mies. temu #17

• Janek z koziej wolki
Zacytowałbym poprzedniczkę i dodam że on w ten sposub pokazuje że jest słaby i zazdrości tym którzy mają lepszy charakter!!Co do Adriana a kogo obchodzi kto z kim??? Ja bym się nie zdziwił jakbyś sam był pedałem bo tak wyglądasz!!Z tą twarzą nie do kamer tylko do piwnicy!!!Wiesz każdy popełnia BŁĘDY ty masz zasadniczy jeden ISTNIEJESZ ty zdzierco!!!

Odp.:tomek peczak jesteś zerem 4 lata, 5 mies. temu #20

• justyna
idiota i wieśniak!!!siare sobie tylko robi przed całą Polska.!wspołczucie dla rodzicow:laugh:

Odp.:tomek peczak jesteś zerem 4 lata, 5 mies. temu #21

• justyna
idiota i wieśniak!!!siare sobie tylko robi przed całą Polska.!wspołczucie dla rodzicow:laugh:

Odp.:tomek peczak jesteś zerem 4 lata, 5 mies. temu #22

• Justyna
jak mozna zrozumieć te dwie siostry...uważaja ze są zaj*bistenormalnie kabaret!! jesteście niczym!!zerem!! dwie idiotki szpanujące nie wiadomo czym przed kamerami!!poprostu żałosne..!!az prowadzący sie z was śmieją...ja nie wiem gdzie tacy ludzie sie chowali...

Odp.:tomek peczak jesteś zerem 4 lata, 5 mies. temu #23

• Justyna
jak mozna zrozumieć te dwie siostry...uważaja ze są zaj*bistenormalnie kabaret!! jesteście niczym!!zerem!! dwie idiotki szpanujące nie wiadomo czym przed kamerami!!poprostu żałosne..!!az prowadzący sie z was śmieją...ja nie wiem gdzie tacy ludzie sie chowali...
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.30 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Wyjaśnienie sprawy Najmana

Marcin Najman wyjaśnia o co chodzi.

Więcej …