Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Do Joli
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Do Joli

Do Joli 4 lata, 2 mies. temu #175

• Katarzyna
Droga Jolu,weszłaś po raz drugi do programu,co uważam za duży błąd.Bo \"dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi\".
Połowa uczestników 4 edycji Big Brothera jakby mogła to by Ciebie utopiła w łyżce wody:(
Miałąś wiele złych doświadczeń z dziennikarzami.W programie Ewy Drzyzgi bardzo zostałaś upokorzona.
Anty-reklama na samym weściu a potem ten nieszczęsny konik któy narobił na podłogę,co bardzo Ciebie zdenerwowało.
Dziwie sie pani Ewie ktora bardzo dobrze prowadzi swoje programy z udziałem psychologa-a tu taki niewypał!
Panowie -juz teraz w czarnych muszkach-zacieraja ręce.Znowu maja się z czego pośmiać-wzrośnie im oglądalność.
Szkoda,że nie pokazali fragmentu z Twoja wypowiedzią na ich temat.Pan anglik-gdyby występował w swoim kraju w podobnym
programie to już dawno skierowano by przeciw niemu proces o zniesławienie i z hukiem wyleciałby z telewizjji,ale u nas konkurencja goni konkurencję,sensacja sensację.Trzeba kogoś zawsze wyszydzić,pomówić,wyśmiać
Teraz wracam do piątej edeycji-zanim weszłąś do domu BB to juz byly złośliwe komentarze panów \"na świeczniku\"
typu \"gwiazda zaraz wejdzie\" i ośmieszające Ciebie rozmowy.Podczas pierwszych dni panów tylko interesowało czy jesteś dziewicą,czy masz doświadczenia z mężczyznami i tego typu głupoty.Jolu,ja na Twoim miejscuposzłabym do wielkiego brata i powiedziałą:\"zwijam manatki i wychodzę\",ale ja jestem osoba starszą z dużym doświadczeniem i tak bym zrobiła.Byłabyś pewnie oczkiem w głowie u panow,jakbys ich chwaliła-jacy to oni piękni,muskularni,pięknie śpiewaj itd.Nie załamuj się dziewczyno,na Twoim miejscu uciekłabym z Polski jak najszybciej,tym bardziej,że wielokrotnie mówilaś,jak dobrze czułaś się w Anglii.Nie bylaś lekceważona,miałąś dobrą pracę.Jesteś piękną dziewczyną.
Przedsiębiorczą.Zyczę Tobie wszystkiego dobrego,dużo wsparcia w rodzinie.Jesteś młoda,ale mam dużo szacunku do Ciebie Jolu-
dla poprawy humoru horoskop:

Jeżeli oczywiście wyjdziesz z programu;)

Lew-spotkasz w tym tygodniu kogoś kto okaże się prawdziwą kopalnią wiadomości
o sprawach jakie w tej chwili tak bardzo cię interesują.Wykorzystaj
przychylność tej osoby,jej gotowość do udzielania ci informacji i pytaj,pytaj,pytaj.

Starsza Pani z Łodzi

Odp.:Do Joli 4 lata, 2 mies. temu #181

• arko331
Po co pani się denerwuje przecież o tym czymś nie warto nawet pisać ,ani rozmawiać.A z tą oglądalnością to prawda.

Odp.:Do Joli 4 lata, 2 mies. temu #184

• wywalic jolke
ludzie wysylajcie sms-y na te jebniata jolke po co ona tu ten przyglup tylko smrodu narobi juz swoje wygrala nie spierdala

Odp.:Do Joli 4 lata, 2 mies. temu #185

• maska
hmm..od dawna wiadomo,że Jolanta to postać niezwykle barwna i kontrowersyjna, bardzo medialna...toteż przysparza producentom wiele pieniążków za smsy i zwiększa oglądalnośc,gdyz wzbudza różnorodne emocje.Dla mnie to niezwykle infantylna dziewczyna, niepoprawnie posługujaca sie ojczystym językiem, o fatalnym image i skłonna do agresji werbalnej ,jak tylko ktoś jej nie wielbi...zabawna ale irytująca.

Odp.:Do Joli 4 lata, 2 mies. temu #188

• maska
Widziałam dzisiaj w telewizji fragment wypowiedzi, jaką udzieliła Jola w TVN przed milionami widzów- \"ja nie potrzebuję mężczyzny, mam błyszczyk, to mój mąż\"!!!Katarzyno-czy normalna dziewczyna plecie takie bzury!Jak czują się jej rodzice i rodzeństwo,słysząc te bzdury!!Dałabym córce popalić za takie ośmieszanie rodziny i siebie samej.

Odp.:Do Joli 4 lata, 2 mies. temu #203

• moniqueeee
Jola jest bbardzo inteligentna kobieta tylko zamiast najpierw pomyśleć ,często mysli dopiero mówiąc.Jolu była na drugim miejscu do opuszczenia domu i wielki brat poinformował o tym ,że bedzie musiał sie zastanowic czy ze wzgledu na to że Albert opuscił dom dobrowolnie, nie opuści domu równiez driga osoba klasujaca się na wyjście.Ciekawe czemu od razu nie pozwolił mu wielki brat na opuszczenie domu , przeciez w Historii BB i tak bywało. Dla mnie to jedna wielka manipulacja ludzmiJola mówi zawsze to co myśli i dlatego dostaje zawsze po d.... . Najprostsza taktyka na zostanie w domu BB to\" Ja wszystkich lubię\" Saszy , jak dla mnie strasznie dwulicowej osoby. Widac również , które osoby sa faworyzowane w programie, Dzis uczestnikow Wielki Brat podzielil na pary. Jola oczywiście dostała Gulczasa, napewno jola nie zyska sympatii , a oczywiscie Sasza i Najman razem jako para... Śmieszne... i mamy faworyzacje....Jolu mniej swoja godność wyjdz ztego programu...
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.32 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Wszyscy nominowani po raz drugi

Z domu Wielkiego Brata odpadła Kasia Nova, od razu po jej wyjściu wszyscy znów zostali nominowani... 

Więcej …