Droga Jolu,weszłaś po raz drugi do programu,co uważam za duży błąd.Bo \"dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi\".
Połowa uczestników 4 edycji Big Brothera jakby mogła to by Ciebie utopiła w łyżce wody:(
Miałąś wiele złych doświadczeń z dziennikarzami.W programie Ewy Drzyzgi bardzo zostałaś upokorzona.
Anty-reklama na samym weściu a potem ten nieszczęsny konik któy narobił na podłogę,co bardzo Ciebie zdenerwowało.
Dziwie sie pani Ewie ktora bardzo dobrze prowadzi swoje programy z udziałem psychologa-a tu taki niewypał!
Panowie -juz teraz w czarnych muszkach-zacieraja ręce.Znowu maja się z czego pośmiać-wzrośnie im oglądalność.
Szkoda,że nie pokazali fragmentu z Twoja wypowiedzią na ich temat.Pan anglik-gdyby występował w swoim kraju w podobnym
programie to już dawno skierowano by przeciw niemu proces o zniesławienie i z hukiem wyleciałby z telewizjji,ale u nas konkurencja goni konkurencję,sensacja sensację.Trzeba kogoś zawsze wyszydzić,pomówić,wyśmiać

Teraz wracam do piątej edeycji-zanim weszłąś do domu BB to juz byly złośliwe komentarze panów \"na świeczniku\"
typu \"gwiazda zaraz wejdzie\" i ośmieszające Ciebie rozmowy.Podczas pierwszych dni panów tylko interesowało czy jesteś dziewicą,czy masz doświadczenia z mężczyznami i tego typu głupoty.Jolu,ja na Twoim miejscuposzłabym do wielkiego brata i powiedziałą:\"zwijam manatki i wychodzę\",ale ja jestem osoba starszą z dużym doświadczeniem i tak bym zrobiła.Byłabyś pewnie oczkiem w głowie u panow,jakbys ich chwaliła-jacy to oni piękni,muskularni,pięknie śpiewaj itd.Nie załamuj się dziewczyno,na Twoim miejscu uciekłabym z Polski jak najszybciej,tym bardziej,że wielokrotnie mówilaś,jak dobrze czułaś się w Anglii.Nie bylaś lekceważona,miałąś dobrą pracę.Jesteś piękną dziewczyną.
Przedsiębiorczą.Zyczę Tobie wszystkiego dobrego,dużo wsparcia w rodzinie.Jesteś młoda,ale mam dużo szacunku do Ciebie Jolu-
dla poprawy humoru horoskop:
Jeżeli oczywiście wyjdziesz z programu;)
Lew-spotkasz w tym tygodniu kogoś kto okaże się prawdziwą kopalnią wiadomości
o sprawach jakie w tej chwili tak bardzo cię interesują.Wykorzystaj
przychylność tej osoby,jej gotowość do udzielania ci informacji i pytaj,pytaj,pytaj.
Starsza Pani z Łodzi