Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

jola
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: jola

jola 4 lata, 5 mies. temu #25

• pawelelblag
ja nie wiem dlaczego ta jolanta jest jeszcze w tym programie chyba ze ludzie lubia patrzec na takie pustaki

Odp.:jola 4 lata, 5 mies. temu #26

• p
przeciez ona nic soba nie reprezentuje poza glupota jest tempa cos takiego jak doda ladna a glupia ladna to tez za duzo powiedziane nos ma jak kopniak od wsk-i

Odp.:jola 4 lata, 5 mies. temu #35

• Oga
Jesteś najlepsza.cały czas taka sama.tak trzymaj.Jesteś bardzo silna i mądra.Nie daj się tym idiotom.Wierzyłam,że Marko stanie w twojej obronie.Ale to śmieć taki jak Tomuś gestapowiec.Nie jest ciebie wart. Niech spada do Włoch obrażać swoje ziomalki.Wygraj ten progam i bądż pewna,że ludzie Cię uwielbiają.

Odp.:jola 4 lata, 5 mies. temu #36

• radzio76
ja to bym chcial wybudowac dom z takich pustakow jak jokla,no dziewczyna beznzdziejna ogolnie nie moge na nia patrzec:blink:

Odp.:jola 4 lata, 5 mies. temu #37

• mar...
ogladam teraz program i moge powiedzec jedno jesli marko odpadnie to bedzie bardzo nie fer bo taka jolka ktora jest bardzo falszywa ma zostac ludzie zobaczcie jaka JOLKA jest falszywa teraz pod koniec programu widac to ze caly czas grala i udawala!!! jest bardzo falszywa

Odp.:jola 4 lata, 5 mies. temu #38

• Izka
Kto odpadł dzisiaj?
Wygenerowano w 0.33 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Spotkanie Sashy i Najmana

To była tylko zabawa... 

Więcej …