Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Odpadł Gulczas ;(
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Odpadł Gulczas ;(

Odpadł Gulczas ;( 4 lata, 1 miesiąc temu #338

• Agoo
Szkoda..
Mógł odpaść Jarek, który wszystkie rozumy pozjadał

Odp.:Odpadł Gulczas ;( 4 lata, 1 miesiąc temu #339

• monik504
  • Nowicjusz Wielkiego Brata
  • Oklaski: 0
JA TEŻ WOLAŁABYM,ŻEBY ODPADŁ JAREK-STRASZNY CWANIAK.SZKODA GULCZASA,ON NAPRAWDĘ NAPĘDZAŁ TEN PROGRAM:(

Odp.:Odpadł Gulczas ;( 4 lata, 1 miesiąc temu #340

• edyta
AKURAT!Jarkowi dostalo sie za to ,ze wykonal poprawnie zadanie i to od wszystkich.Gulczas to dopiero cwaniak.Gra na dwa fronty.Zrobil nagonke na Jarka a sam zniknal z programu BAR na 3 dni i w glos sie smial jak sie koledzy o niego martwili.Niech wiec nie struga takiego dobrego kumpla teraz.SCIEMNIACZ I CWANIAK OTO CALA PRAWDA O GULCZASIE KTORY TYLKO PATRZY ZEBY POD KIMS DOL WYKOPAC!!aha i jeszcze cos wychlac oraz ponazywac panienki z domu \"sukami\"POGRATULOWAC KLASY I POZIOMU!

Odp.:Odpadł Gulczas ;( 4 lata, 1 miesiąc temu #356

• Magdzia
Ja tez uwazam ze powinien opasc Jarek..Uwielebiam Gulczasa.Od pierwszej edycji..Jego odzywki to taki styl.Tak naprawde to super facet.Twardy z zasadmi,uparty,ale jak nikt nie widzi to potrafi zaplakac..A poza tym to fajne ciacho.Ja bylam za nim i dlatego ogladalm ten program..teraz to juz kicha bedzie..
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.28 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Najman zazdrosny o masażystę

Wielki Brat zafundował dziewczynom SPA - maseczki, masaże i te sprawy. No i Marcin Najman zrobił się zazdrosny że ktoś mu Sashę wymasował :) 

Więcej …