Strefa BigBrother V
Strefa BigBrother Forum
poniedziałek, 21 maja 2012
Uczestnicy
Angelika Frybezowska Anna Wódkiewicz Daniela Świtalska Dariusz Kiśluk Dawid Choma Diana Hoffmann Iza Potęga Janusz Strączek Józef Warchoł Klaudia Olczak
Magda Kitaszewska Marcin Kaliszek Monika Olszanowska Niccolaus Prusiński Paweł Kryszczuk Sylwia Skarbińska Angela Kolicova Jarosław Jakimowicz Jolanta Rutowicz
Menu
Strona Główna
Nowości
Forum
Galeria
Szukaj
Napisz do nas
Mapa serwisu
O serwisie
Linki
Big Brother 5
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother VIP
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Big Brother 4.1
Filmy
Galeria
Uczestnicy
Reklama
Kanał RSS
Web Stats
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Józef Warchol
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Józef Warchol

Józef Warchol 4 lata, 1 miesiąc temu #432

• Pati
Czy on jest normalny!?!?Ludzie!Nie dosc ze pobil jeszcze zdemolowal dom!Takiego to od razu do pudla!Jakis psychol!Piszcie co o tym sadzicie...

Odp.:Józef Warchol 4 lata, 1 miesiąc temu #433

• ja
Nie wiem koleżanko czy czytałaś ten artykuł z Głosu koszalińskiego. Okazuje się że,żeby dostać sie do domu BB musiał wyrzucić kogoś (nie wiadomo kogo) z pomieszczenia zrobił to tak że przyjechała karetka. tej komisji bardzo sie to podobało i dostał sie do domu. Znam Józka ponad rok jest jaki jest ale nigdy nie widziałam czegoś takiego... nigdy sie tak nie zachowywał, poważnie. Jak zobaczyłam wczoraj ten filmik na stronce nie mogłam spać tak mnie zszokowało. wiem ze Józek jest dosyć agresywny czasami ale bez przesady. Wszyscy teraz myślą że to jakiś wariat i tyran, myślą że uczy dzieci takiego zachowania.To nieprawda, na jego treningach jest spokój i ogromna dyscyplina, jest bardzo wymagający. ja nie chce go bronić naprawdę bo to co sie stało to widać ale chce wam wszystkim pokazać żebyście zwrócili uwagę na jedną bardzo ważną kwestie. Mianowicie jak już pisałam na początku, musiał kogoś \"pobić\" żeby dostać sie do domu BB, ci ludzie specjalnie chcieli w domu furiata, wiedzieli kogo biorą!!chcieli sobie podnieść oglądalność pewnie. Ja tak naprawde współczuje Józkowi bo był w ich rękach tylko narzędziem, a teraz on bedzie ponosił konsekwencje. Nie mówie ze jest niewinny!!ale razem znim a raczej przede wszystkim konsekwencje powinien ponieść ktoś inny, ktoś kto do tego doprowadził..

Odp.:Józef Warchol 4 lata, 1 miesiąc temu #434

• Ja
ja napisał:
[quote]Nie wiem koleżanko czy czytałaś ten artykuł z Głosu koszalińskiego. Okazuje się że,żeby dostać sie do domu BB musiał wyrzucić kogoś (nie wiadomo kogo) z pomieszczenia zrobił to tak że przyjechała karetka. tej komisji bardzo sie to podobało i dostał sie do domu. Znam Józka ponad rok jest jaki jest ale nigdy nie widziałam czegoś takiego... nigdy sie tak nie zachowywał, poważnie. Jak zobaczyłam wczoraj ten filmik na stronce nie mogłam spać tak mnie zszokowało. wiem ze Józek jest dosyć agresywny czasami ale bez przesady. Wszyscy teraz myślą że to jakiś wariat i tyran, myślą że uczy dzieci takiego zachowania.To nieprawda, na jego treningach jest spokój i ogromna dyscyplina, jest bardzo wymagający. ja nie chce go bronić naprawdę bo to co sie stało to widać ale chce wam wszystkim pokazać żebyście zwrócili uwagę na jedną bardzo ważną kwestie. Mianowicie jak już pisałam na początku, musiał kogoś \"pobić\" żeby dostać sie do domu BB, ci ludzie specjalnie chcieli w domu furiata, wiedzieli kogo biorą!!chcieli sobie podnieść oglądalność pewnie. Ja tak naprawde współczuje Józkowi bo był w ich rękach tylko narzędziem, a teraz on bedzie ponosił konsekwencje. Nie mówie ze jest niewinny!!ale razem znim a raczej przede wszystkim konsekwencje powinien ponieść ktoś inny, ktoś kto do tego doprowadził..szkoda tylko że kosztem wszystkich uczestników. On też jest ofiarą i to największą bo wzięli go do programu po to żeby tak właśnie sie zachowywał, wiedzieli jak bedzie, normalnie w życiu by sie nie dostał. Agresja już wcześniej sie dobrze sprzedawała w tym programie, może \"tego\" sie akurat nie spodziewali, no właśnie to jacyś idioci!!Chcieli to mają w końcu to koniec BB!!!!A Józkowi naprawde współczuje bo zatańczył jak mu zagrali ale co miał robić bardzo inteligentny to on nie jest- racja ale to nie jego wina!! Sami go podkręcili więc niech teraz oni odpowiadają za to całe zamieszanie!!!

Odp.:Józef Warchol 4 lata, 1 miesiąc temu #435

• Pati
czytalam to,ale gdyby byl normalny,nie robil by tego!Ciekawe,skad go znasz...

Odp.:Józef Warchol 4 lata, 1 miesiąc temu #436

• krzysztof
a wiec tak,sporty walki to oprocz wielu czynnikow skladajacych sie w jeden ,efekt koncowy ,powiedzmy jakim jest stan fizycznego przygotowania zawodnika,to rownierz stan calkowitego opanowania i samokontroli.czlowiek ktory prawie przez cale zycie trenuje walki znajac swoje umiejetnosci i sile zna rownierz konsekwencje swoich zle podjetych decyzji w sprawach rozwiazywania problemow,tzn.wie ze nie moze zwyklych kowalskich lac po gebach poniewarz prawdopodobnie zle by to sie dla nich skonczylo,dlatego dziwi mnie ze ktos taki tak latwo daje sie poniesc emocja.to panjozef powinien byc tym czlowiekiem w domu w.b.ktory potrafi zlagodzic sytuacje i powiedzmy ,zapanowac nad tlumem w sposob pokojowy.po tym zdarzeniu z domu ludzie sobie pomysla ze karatecy czy bokserzy to bandyci.ja takie rzeczy robilem zanim zaczalem trenowac.dopiero z doswiadczeniem zaczalem zdobywac swiadomosc,co w tym przypadku jest odwrotnoscia.

Odp.:Józef Warchol 4 lata, 1 miesiąc temu #437

• ja
Owszem macie racje. Józek nie potrafi panować nad sobą. Wszyscy to wiedzą - on już tak ma. Więc powiedzcie mi po co go w takim razie wzięli do BB?? przecież wiedzieli doskonale. Właśnie o to mi chodzi, że w w tym wypadku to zawinili producenci.Chcieli afery to mają! a Józka znam bo jestem z Koszalina.
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Wygenerowano w 0.31 sekundy
Tapety na Twoją Komórkę
Reklama
Losowy Film
Jarek ucieka z domu

Jarek Jakimowicz ucieka z Domu Wielkiego Brata przez dach. 

Więcej …